Καλώς το και το 7ο!! της σειράς :) Με την ίδια φροντίδα, αγάπη και ευαισθησία για τον τόπο που μας μεγάλωσε, ανοίγουμε το βλέμμα μ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015

/
5 Σχόλια

Καλώς το και το 7ο!! της σειράς :)

Με την ίδια φροντίδα, αγάπη και ευαισθησία για τον τόπο που μας μεγάλωσε, ανοίγουμε το βλέμμα μας από το μικρό μόλο του Μπάλου κι αφήνουμε τη ματιά μας να πλανηθεί μέχρι την άκρη του ορίζοντα και τη Σαμιοπούλα, που όντως από εδώ, έχει την "ωραιότερη όψη" !! (  εκδοχή )


Αν αυτό δε σας είναι αρκετό, πλευρίζουμε την απομονωμένη και "πολιορκημένη" από τη θάλασσα σπηλιά της Αγίας Πελαγίας κι αγναντεύουμε το νεφοσκεπή Κέρκη και τη Μακριά Πούντα!! (  εκδοχή )

Οι λήψεις των φωτογραφιών πρόσφατες, στα μισά του Δεκέμβρη, με μια υπέροχη χειμωνιάτικη λιακάδα και με μοναδικούς μάρτυρες της απογευματινής μας βόλτας στο Μπάλο, τον Κώστα Τριανταφύλλου και την απέραντη γαλήνη του τοπίου!!!


Κατά την επιστροφή στο χωριό, η θέα που αντικρίζουμε κάτω από τα παγκάκια, αστραφτερή, εκθαμβωτική και καθηλωτική... δε μας αφήνει κανένα περιθώριο για δεύτερη σκέψη!!!
Τα κλικ των μηχανών έδωσαν και πήραν, οπότε μια "ιδέα" των λήψεων, κλήθηκε να πάρει θέση στην εκδοχή του καινούργιου ημερολογίου μας.

Εσείς από τις 3 εκδοχές, διαλέξτε ... και τις 3 ;)

Οι ευχές μου για Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία για σας και τους αγαπημένους σας, ολόθερμες, παντοτινές, από καρδιάς!!

Να είστε καλά!!!!!!!!

Και του χρόνου !!!

Υ.Γ.  Αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση, και στη συνέχεια δεξί κλικ και αποθήκευση εικόνας ως "onoma".jpg ή κατέβασμα και των 3 από ΕΔΩ!


αυτα τα ειδατε;

5 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά με υγεία αγάπη ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και του χρόνου να είστε καλά όλοι να απολαύσετε την ομορφιά του τόπου σας απ' όλες τις εκδοχές!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά και να είσαι καλά να μας φτιάχνεις ημερολόγια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή & Γελαστή Χρονιά Γιώργο μου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για λέγε...

Related Posts with Thumbnails