Με ένα καταπληκτικό βίντεο έκπληξη, αποτέλεσμα έμπνευσης, δημιουργικού ταλέντου και σύγχρονης τεχνολογίας, η οικογένεια Μάρκου μας σ...

MARKOU SAMOS Olive Oil

/
0 Σχόλια


Με ένα καταπληκτικό βίντεο έκπληξη, αποτέλεσμα έμπνευσης, δημιουργικού ταλέντου και σύγχρονης τεχνολογίας, η οικογένεια Μάρκου μας συστήνεται από την αρχή και μας παρουσιάζει τα ομώνυμα προϊόντα της σύγχρονης παραγωγής της, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τη σκέψη στην παράδοση.


"Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1969 με την ίδρυση παραδοσιακού ελαιοτριβείου, το οποίο, περνώντας σταδιακά από διάφορες φάσεις εκσυγχρονισμού, τελειοποιήθηκε, στο πλαίσιο κοινοτικού προγράμματος ανάπτυξης το 2005 σε πρότυπο φυγοκεντρικό ελαιοτριβείο. Λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση. Το Νοέμβριο του 2006, ξεκινήσαμε σε ένα νέο, διαμορφωμένο χώρο, τη διαδικασία τυποποίησης extra παρθένου ελαιόλαδου, τηρώντας σχολαστικά όλους τους κανόνες υγιεινής.

Η συσσωρευμένη εμπειρία μας και η άμεση γνώση και επαφή με το προϊόν μας δίνει προβάδισμα έναντι των μεγάλων επιχειρήσεων. Την ολοκληρωμένη διαχείρισή του, από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι την επιλογή της άριστης ποιότητας ελαιόλαδου και της τελικής τυποποίησής του.
Αναβαθμίζοντας σταδιακά τις λειτουργίες μας στοχεύουμε στην απορρόφηση, επεξεργασία και τυποποίηση του συνόλου της ποιοτικής παραγωγής ελαιόλαδου του νησιού μας, και στην προώθησή του σε νέες αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η επιλογή των πελατών μας και η εμπιστοσύνη τους στην όλη πορεία των 48 χρόνων, αποτελεί δέσμευση για εμάς και ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Ελπίζουμε να απολαύσετε το νέο μας βίντεο, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι απ' την ομάδα #ReelDrone, των Μιχάλη, Παύλου και Κικής!"


αυτα τα ειδατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Για λέγε...

Related Posts with Thumbnails