Την Πέμπτη 14/12/2017 στο Δημοτικό Σχολείο Κουμαιΐκων , πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχ...

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου

/
0 Σχόλια
Την Πέμπτη 14/12/2017 στο Δημοτικό Σχολείο Κουμαιΐκων, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες και από το θεατρικό του Νηπιαγωγείου, όπως και του Δημοτικού Σχολείου.
Η γιορτή του νηπιαγωγείου είχε θέμα τους καλικάντζαρους, σ'  θεατρικό που έκανε τους γονείς και άλλους επισκέπτες να γελάσουν και να θαυμάσουν τους μικρούς αυτούς ήρωες. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη νηπιαγωγό Κα Τσαλαπατάνη Ασπασία, για την εξαιρετική της δουλειά στη γιορτή, όπως και για την δουλειά της ως τώρα με τα παιδιά.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την έταιρη νηπιαγωγό Κα Ίβκοβιτς Αλεξάνδρα για όλα όσα έχει κάνει γι' αυτά τα παιδιά.

Η γιορτή του Δημοτικού Σχολείου ήταν μια παράσταση μαύρου θεάτρου, όπου με τη βοήθεια λαμπτήρων blacklight και με ρούχα και αντικείμενα που φωσφωρίζουν γίνεται η όλη παράσταση, της οποίας το θέμα ήταν οι γιορτινές μέρες. Μια παράσταση που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και έδειξαν να την ευχαριστιούνται μικροί και μεγάλοι.

Ευχαριστούμε πολύ την δασκάλα Κα Σέρδα Ανδριάνα για την εξαιρετική της δουλειά ώστε να πραγματοποιηθεί η παράσταση, όπως και την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κα Ταβουκτσή Κλεονίκη.
Μετά τις παραστάσεις υπήρχε μπουφές με φαγητά και γλυκά που είχαν φτιάξει οι μαμάδες των παιδιών τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά, που κάνουν ότι καλύτερο σε κάθε γιορτή του σχολείου μας και θα θέλαμε να τις συγχαρούμε που για μια ακόμα φορά μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά του σχολείου.

 
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Κο Νίκο Κατρακάζο όπως και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κο Θεμιστοκλή Παπαθεοφανους την πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ Κα Άννυ Ανδρεάδου, όπως και ο εφημέριο του χωριού μας παπα-Κώστα Μένεγα, για την παρουσία του στη γιορτή.
Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους, υγεία, αγάπη και ευτυχισμένες στιγμές.



αυτα τα ειδατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Για λέγε...

Related Posts with Thumbnails